Nettikauppa

Propolis uute 20 ml tippakorkilla 7 e tai pipetillinen 8e.
Propolis rouhe 25 g  tai 50 g .

5 vastausta kohteessa Nettikauppa

 1. petri ruotsalainen sanoo:

  Hei!

  Olen tilannut joskus sinulta propolista ja kittivahaa ja toimineet ovat,tilan sis uudestaan 🙂
  ps. tyttäreni paha nivelreuma on parantunut jo 90% sen osoittivat 2kk:välein tehdyt labra kokeet Sairaalassa ( jätettiin pois varovasti lääkärin määräämät myrkyt). Ei enää syöpä sytyostaatteja tarvii pienen tytön popsia, toi propolis auttoi ja alergiaakaan ei vaivaa! TEr: Petri ruotsalainen
  Kuopio 0443064370

  • Jyrki sanoo:

   Hei.
   On todella kiva kuulla että propoliksesta on ollut apua tyttärellesi , se on aina paras korvaus jonka
   minäkin voin välillisesti saada.
   Olen todella iloinen että olen voinut auttaa.
   Kiitos tiedosta.
   T. Jyrki Uusitalo

 2. Heipä hei, miten meni Jyväskylän reissu, toivottavasti kauppa kävi ja hyvät tuoteet menivät etiä päin. Taas tarvitteisi propolis rouhetta, eli sitä kitti vahhoo.. 100g ja yksi 20ml tippakorkilla oleva valmis propolis uute pullo näin hätään, omat jalkani sekä nissä olevat diabeettiset kutisevat märkä haavat, joita tuli raavittua ja tietysti likaisin kynsin pitkin yötä, yritetään hoidattaa tässä ihan nyttemmin antibiooteilla, mutta ei tuo mahan ”ryökäle”, oikein kestä semmosta rumbaa ja sekasinhan se vähän on. Tuosta propoliksesta on ollut aina apua noihin haavoihin.
  Tytölleni tuli muuten lopullinen eli 4- testi tulos labrasta noin 2-3kk välein ja 100% :sesti Oona tyttö parantui ja vielä pahasta harvinaisesta nivelreumasta joita on tai oli muutama kpl suomessa tiettävästi ja joka oli levinnyt joka sopukkaan ruumista, niin nyt tyttö voi kävellä ja juosta miten vain. Kyllä on kiitosta kerrakseen tuoteistanne ollut ja jos en itse olisi niitä käyttänyt myös , saattaisin olla jopa jalkoja ilman tai ainakin varpaita 🙂 Oikein hyvää kesän jatkoa ja menestystä sulle ja kiitos Jyväskylän viestistäsi.

 3. Jessica sanoo:

  Hei!

  Onko Pergaa tällä hetkellä saatavilla. Meillä alkaa purkin pohja näkyä… Tilaisin 2-3 purkkia jos sitä löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *